Nye syprojekter

    Jeg har købt nogle bløde stoffer til hjemmedragter o.l.  – er pt i gang med at sy en ny hue af rest stoffer.

Sy selv

Jeg er heldigvis kommet i gang med at sy igen her i foråret 2020. Tidligere syede jeg alt vores tøj (næsten), da børnene og pengene var små.

Jeg fik ny symaskine af Carsten og har syet thermodragter/heldragt og 2-delte, der er gode til traveture i det danske klima. Hue og halstørklæde af rester.

         

t

 

Hurtig opskrift

Hurtig opskrift!
Hurtig og god ide til tilbehør til en eks. 2. dags kødret. Bag et Foccacia brød eller madbrød, som det hedder. Du kan finde opskriften under Topmenuen Opskrifter /Brød. En skål salat gør underværker her!

Kaffeplet

Kaffeplet på gulvtæppet
Forleden hældte jeg knap en halv kop kaffe ud over et lyst gulvtæppe. Heldigvis havde vi en flaske danskvand med brus stående, og jeg hældte en god del af den over pletten, så pletten blev meget vædet med vandet. Brugte 3-4 håndklæder til straks at suppe det op igen – og vupti! Pletten forsvandt! Fantastisk!

Beskæring af roser

Beskæring af roser
Jeg har altid beskåret mine roser, når de var afblomstret. Jeg er helt klar over, at det ikke er korrekt, og at roserne vil blive skadet, hvis der kommer hård frost. Men alligevel har jeg klippet dem noget ned efter afblomstring om efteråret. Jeg har Fairy, Peace og Heidelberg roser.

Ny hjemmeside

Jeg er lige gået i gang med en ny hjemmeside. jeg er stadig i testmode – og håber, den bliver god