Brug hvad du har dille…..

Jeg kan godt lide udfordringer – og lige nu har jeg sat mig de udfordringer, at jeg ikke skal købe nye stoffer, men bruge de rester, som jeg har liggende. Det sætter gang i kreativiteten, hvad kan dette her bruges til? osv.

Indtil nu har jeg syet taske, turban og dækkeservietter, halsedisse, huer og luffer – jeg har flere planer, som jeg må have set på. Og det blev så lige til en lille blå spencer til naboens Merle, og en vest til mig selv – syet af rest af stof fra thermodragt.

Og desuden er der blevet til vest og jakke til nogle søde piger, vi kender i str. 110 – 116. Plus vest, pude og forklæde til nabo børnene. Dejligt at kunne give dem hjemmelavede ting.

Allerseneste har jeg lavet en baby nest af rester fra kjoler og en dragt i quiltet stof. Det er bare sjov! – og herefter blev det til en blå hue med teddybear til min søster.

       

       

       

 

 

   

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *